Jires Kembo’yu istedik alamadık

Rıza Çalımbay’dan Trabzon’dan gider ayak, bombayı bıraktı.

Jires Kembo’yu istedik alamadık

Bordo mavili kulübe bugünkü Kardemir Karabükspor maçıyla veda edecek olan tecrübeli teknik adam ‘Devre arasında Bursasporlu Jires Kembo istediğimiz oyunculardan biriydi. Ama olmadı’ şeklinde konuştu. 

Trabzonspor’la yollarını ayıracağını açıklayan Teknik Direktör Rıza Çalımbay, dün düzenlediği basın toplantısında önemli açıklamalar yaptı. Topladıkları puanlarla Trabzonspor’a 42 milyon lira kazandırdıklarını söyleyen Çalımbay, ‘Şu anda kulübümüz topladığımız puanlarla inanılmaz derecede para kazandı.

Biz burada görev yaparken kulübün tek kuruşunu harcatmadık. Las Palmas’tan Remy’i çok istiyorduk özellikle. Antalya’dan Maicon, Osmanlıspor’dan Umar’ı, Bursasporlu Kembo ve Kayseri’den Mendez’i istedik ama hiçbirini alma imkanımız olmadı. Onun için bu kadromuzla yolumuza devam ettik.’ diye konuştu. 

HİÇBİR KULÜPLE GÖRÜŞMEDİM

Yönetimle toplantı yaptıklarını ifade eden Çalımbay ‘Kendilerine ‘benim mukavelem bitiyor’ dedim. Onlar da ‘hocam ne düşünüyorsunuz, nasıl yapalım’ dediler. Özkan hoca, Hayrettin ve Ömer Beye ‘çok teşekkür ediyorum, gelecek sezon çalışmayı düşünmüyorum’ dedim.

Göreve geldiğimde sözleşmem 2 yıldı, 1 yıl olmasını ben istedim. ‘Ben burada, elimden gelini yaptım, buradan iyi bir şekilde ayrılmak istiyorum’ dedim. Hiç kimseyle görüşmedim. Teklifler olursa dediğim gibi çok başarılı olacağıma inanıyorum. Benim için önemli olan huzur. Hedef koyup başarmadığım yok.’ diye konuştu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X