‘Kabuğuma çekildim’

Murat Boz ve Aslı Enver ayrılığının mimarı olarak gösterildikten sonra adeta ortadan kaybolan Eser Yenenler, imajını korumak için kendini yenilemeye aldığını itiraf etti.

‘Kabuğuma çekildim’

KARA KEDİ İLAN EDİLDİM

Ankara Marka Festivali’nde sevenleriyle buluşan Bursalı komedyen Eser Yenenler, samimi açıklamalarda bulundu. Verdiği ev partisinde Murat Boz’un sevgilisi Aslı Enver’i aldattığı iddiasıyla magazin gündeminden düşmeyen Yenenler, ‘Kendi adıma kriz yaşadığım bir dönemdeyim, ailenin şirin çocuğuyken 6 ay önce yaşadığım bir hadiseyle partici ve çiftleri ayıran bir adam haline geldim. Kendi içime dönüp bu işten nasıl kurtulurum dedim. Kabuğuma çekildim, televizyona ara verdim ve kendimi geliştirmeye adadım’ dedi.

ACUN’SUZ HER PROJE ÇÖP

Üç Adam’daki ekip arkadaşları Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak’la birlikte kısa süre önce patronları Acun Ilıcalı’yla ticari olarak yollarını ayıran Eser Yenenler, ünlü yapımcıya övgüler yağdırdı. Yenenler, ‘Bireysel olarak kendi markamı ilk kuruşum Eyvah Düşüyorum programıyla başladı. Acun Ilıcalı ile çalışmak çok acayip bir şey. Onunla çalışmadan önce yaptığın her şey çöp oluyor’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X