Kaç puan toplarız?

Yıllar öncesine geri döndük ve kalemi kağıdı alarak hesap yapmaya başladık. Cuma günü şampiyonluk adaylarından Galatasaray’la karşılaşacak yeşil beyazlıları zorlu bir dönem bekliyor. Timsah’ın bu süreçte 5 iç saha, 7 deplasman maçı bulunuyor.

Kaç puan toplarız?

Spor Toto Süper Lig’de Bursaspor açısından işler iyi gitmiyor. Ligin ikinci yarısına Başakşehir ve Alanyaspor mağlubiyetleriyle başlayan ardından oynadığı Beşiktaş maçındaki görüntüsüyle umut veren yeşil beyazlılarda Akhisar yenilgi ile Malatyaspor beraberliğiyle moraller tamamen altüst olmuş durumda. Ligde 27 puanla 11. sırada bulunan Timsah’la alt sıralarda yer alan takımlar arasında mesafe iyice kısalmış durumda. Kalan 12 hafta öncesi yeşil beyazlı camia hesap yapmaya başladı.

3 KADER HAFTASI

Bu süreçte 7 deplasman, 5 iç saha maçı oynayacak olan Bursaspor, cuma günü şampiyonluk adaylarından Galatasaray’ın konuğu olacak. Ardından evinde ligin dişli ekiplerinden Kayserispor’la karşılaşacak olan Timsah, 25. haftada kümede kalma savaşı veren Osmanlıspor’la karşılaşacak. Paul Le Guen’in öğrencilerinin bu 3 karşılaşmadan alacağı skor bir anlamda ligdeki konumunu da belli edecek.

TOPARLANMAK LAZIM

12 haftalık süreçte zorlu deplasmanlara çıkacak olan Bursaspor, 29 ve 30. haftalarda üst üste Göztepe ve Kardemir Karabükspor’la dış sahada oynayacak. Bursaspor camiası şimdi kalan 12 haftada yeşil beyazlıların kaç puan toplayabileceğini hesaplamaya başladı. 8 haftadır galibiyete hasret olan Timsah’ın toparlanması ve istenilen sonuçları almaya başlaması şuanki tek temenni. Yeşil beyazlı camia özellikle Malatyaspor maçı sonrası tepkisini göstermeye başlarken, hedefte ilk olarak Ali Ay yönetimi vardı. 

KALAN MAÇLAR

Galatasaray (D)
Kayserispor
Osmanlıspor (D)
Sivasspor 
Antalyaspor (D)
Kasımpaşaspor
Göztepe (D)
K.Karabükspor (D)
A.Konyaspor
Fenerbahçe (D)
Trabzonspor
Gençlerbirliği (D)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X