Kaçar pistin tozunu attı!

Nilüfer Belediyesporlu veteran atlet, İstanbul’daki salon şampiyonasında 4 altın madalya kazanırken, bir de Türkiye rekoru kırdı.

Kaçar pistin tozunu attı!

İstanbul Ataköy Olimpik Salonu’nda yapılan Türkiye Masterler Salon Atletizm Şampiyonası’nda Nilüfer Belediyespor adına yarışan doktor Murat Kaçar Bursa’ya 4 altın madalya ve 1 Türkiye rekoru ile döndü.

Yine Bursalı atletlerden Bursa Masterler Atletizm Kulübü adına koşan Tansu Yılmaz da 40 yaş grubu 60 metrede 8.25 ile ve yüksek atlamada 1.40 ile Bursa’ya 2 birincilik kazandırdı. Dr. Kaçar 70 yaş 60 metrede 9.88 ile 60 metre engelde 11.60’la 200 metrede 35.20 ile ve 4×200 metre bayrak yarışında 2.34.98’le 4 birincilik kazandı.

SIRA GELDİ BALKAN’A

Kaçar’ın son adam olarak koştuğu 4×200 bayrak yarışında Şerafettin Çetinalp, Ergüder Yöntem, Yılmaz Ergüneş ve Murat Kaçar’dan oluşan 70-79 yaş grubu karma takımı bu derecesiyle yeni Türkiye rekorunun da sahibi oldu. Dr. Kaçar 10-12 Mart tarihlerinde Sırbistan’ın Belgrad kentinde yapılacak Balkan Masterler Atletizm Salon Şampiyonası’nda ülkemizi ve Bursa’yı temsil edip yeni madalyalar peşinde koşacak.

Dünya şampiyonu ünvanına sahip Nilüfer Belediyesporlu master atlet Dr. Murat Kaçar, 11-12 Mart’ta Sırbistan’da yapılacak Balkan Şampiyonası’nın ardından 24-28 Mart’ta İspanya’da düzenlenecek Avrupa Masterler Salon Şampiyonası’nda madalya için koşacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X