Kadın çiftçiye destek

Orhaneli’nde Genç Çiftçi Projesi kapsamında oluşturulan çiftliklerde incelemelerde bulunan AK Parti Bursa Milletvekili Emine Yavuz Gözgeç, kadın çiftçilerin bilgi ve becerisinin çok önemli olduğunu söyledi.

Kadın çiftçiye destek

OSMAN SAK

AK Parti Bursa Milletvekili Emine Yavuz Gözgeç, Orhaneli Belediye Başkan Vekili Kadir Mehmet Başay, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Hacı Dursun Yıldız, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ergin Alkan, Genç Çiftçi Projesi çerçevesinde 6’şar adet büyükbaş hayvan desteği alan Saide Erdoğan ve Fatma Alan’ın çiftliklerinde incelemelerde bulundu.

İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Hacı Dursun Yıldız, Genç Çiftçi Projesi’nin önemli bir proje olduğunu vurguladı. Desteklemelerin 2018 yılında da devam edeceğini belirten Yıldız, projenin süreklilik arz etmesi ve çiftçilerin bu süreci olumlu değerlendirerek üretime katkıda bulunmalarının, hem kendi ekonomilerine hem de Bursa tarımına önemli bir ivme kattığını ifade etti. 

AK Parti Bursa Milletvekili Emine Yavuz Gözgeç de, bu tür destekleri üreticiye ulaştırmak için gayret edeceğini söyledi. Gözgeç, “Kadın çiftçilerimiz, hayatın merkezinde yer alıyor. Bu bölgede çiftçilerimizin yarısını temsil eden kadın çiftçilerimizin bilgi ve becerisi çok önemlidir” dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X