Kadın girişimciler Bursa’da buluştu

Garanti BBVA tarafından Türkiye Kadın Girişimciler Derneği (KAGİDER) iş birliğiyle düzenlenen ‘Girişimci Kadın Buluşmaları’nın 2019 yılındaki ikinci etkinliği Bursa’da gerçekleştirildi.

Kadın girişimciler Bursa’da buluştu

Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Onaran, buradaki konuşmasında banka olarak uzun zaman önce KAGİDER’le yola çıktıklarını söyledi. Amaçlarının Türkiye’de kadının rolünü, iş hayatı ve toplumsal alanlarda güçlendirmek olduğunu belirten Onaran, ‘’Birtakım veriler gösteriyor ki hakikaten kadının toplumdaki rolünün güçlenmesiyle beraber, bir ülkenin etki alanı inanılmaz derecede genişliyor. Kadınlar oransal olarak erkekler kadar iş hayatında olsalar, gayri safi milli hasılamız yüzde 30 oranında artar. Yani refah seviyemiz artıyor ve zenginleşiyoruz” dedi. KAGİDER Başkanı Emine Erdem de, 2007 yılından beri Garanti Bankası ile birlikte söz konusu etkinliği düzenlediklerini dile getirerek, şimdiye kadar 7 bin kadına dokunduklarını vurguladı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X