Kadın olmak için 16 kez bıçak altına yattı! İşte son hali..

Almanya’nın Berlin şehrinde yaşayan Vladislava, şu ana kadar yaklaşık 630 bin lira harcadı. Erkek olarak dünyaya gelen Ivana Vladislava, 11 yaşında hormon almaya başladı, ardından kadın gibi görünebilmek için ameliyat olmaya başladı.

Kadın olmak için 16 kez bıçak altına yattı! İşte son hali..

Ivana Vladislava, istediği görüntüye kavuşmak için 16 farklı operasyon geçirdi. 

rew.jpg

İngiliz gazete Daily Mail’de yer alan habere göre; Almanya’nın Berlin şehrinde yaşayan Vladislava, şu ana kadar yaklaşık 630 bin lira harcadı.Almanya’da Ivana Vladislava istediği görüntüye kavuşmak için 16 kez ameliyat oldu!
Erkek olarak dünyaya gelen Ivana Vladislava, 11 yaşındayken hormon tedavisi görmeye başladı. 

rrr-001.jpg

26 yaşındaki Vladislava, “11 yaşından beri bir kız olduğumu biliyordum ve hormon almaya, bir kız gibi giyinmeye ve saçımı uzun süre uzatmaya karar verdim” diye konuştu.

Tam olarak bir kadın gibi görünmek isteyen Vladislava, defalarca bıçak altına yattı.  

Vladislava, “Gençken görünüşümden nefret ediyordum, şişman ve çirkin hissediyordum. Bu şekilde yaşamak zorunda olmadığımı biliyordum, bu yüzden dünya çapında cerrahlar aramaya başladım. 17 yaşımdayken ilk burun ameliyatımı yaptırdım, sonrasında mükemmele ulaşmak için dört burun ameliyatı daha geçirdim. Daha sonra vücudumla ilgili ameliyatlar geçirdim” dedi. 

as-006.jpg

Plastik bebeklerden ilham aldığını söyleyen Vladislava, görüntüsünden tatmin olana dek ameliyat olmaya devam edeceğini söyledi. 

Vladislava, “Tamamen mutlu olana kadar devam edeceğim çünkü bu benim hayatım ve olabildiğince mükemmel olmak istiyorum” açıklamasında bulundu. 

ua-002.jpg

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X