Kadınlar Kent Meydanı’nda el emeği ürünlerini satacak

Kestel’de kadınlar el emeği, göz nuru eserlerini artık yeni Kent Meydanı’nda kendileri için tahsis edilen yeni yerde görücüye çıkaracak.

Kadınlar Kent Meydanı’nda el emeği ürünlerini satacak

OSMAN GÜNEŞ

Daha önce Kestel ve Köyleri Kadınları Kalkındırma Derneği önünde  ürünlerini satan kadınlar, bundan böyle Kent Meydanı’ndaki “El Emeği Göz Nuru Satış Yeri”nde hizmet verecek. Yeni mekana ziyarette bulunan Belediye Başkanı Yener Acar, “El Emeği Göz Nuru Satış Yeri”nin her cumartesi günü açık olacağını ve ilçedeki bayanlar el emeklerini burada sergileyip satarak ev ekonomilerine yardımda bulunacaklarını söyledi. Başkan Acar artan talebe göre de çarşıyı büyültebileceklerini ifade etti.

Kestel ve Köyleri Kadınları Kalkındırma Derneği Başkanı Nuray Yağcı da  Kent Meydanı’nda daha görsel ve güzel alana taşınarak kadınların burada daha iyi sergi imkanı bularak ürünlerini sergileyeceklerin, kendilerine bu olanacığı sağlayan belediye başkanına teşekkür ettiklerini belirtti.
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X