Kadınlardan alışveriş şenliği

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler Kurulu tarafından düzenlenen 3. Kadın Girişimciler Alışveriş Şenliği, Hikmet Şahin Kültürpark’ı içerisinde açıldı.

Kadınlardan alışveriş şenliği

ABDULLAH TANIŞ

Açılış öncesi konuşan İTSO Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Müfide Karaduman, “Kadın Girişimciler Kurulu olarak girişimcilik kültürünü yaygınlaştırmak, kadın girişimci sayısının artırılması için çalışmalar yapıyoruz. Odamız ve kurulumuz işbirliğinde iş fikirlerini hayata geçirmelerine destek veriyoruz.

Bu yıl 3’üncüsünü düzenlediğimiz şenliğimize olan ilgi artarak devam ediyor. Geçen yıl 40 adet stant bulunurken bu yıl stant adedimiz 80’e ulaştı. Bu artış, kadınlarımızın ürün ve tasarımlarını tanıtmak, onları cesaretlendirmek adına çıktığımız yolun ve aldığımız kararın doğru olduğunun bir göstergesidir”dedi.

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR 

İTSO Başkanı Yavuz Uğurdağ ise, “İTSO yönetimi olarak bu tür güzel faaliyetlere maddi ve manevi desteğimizi veriyoruz, vermeye de devam edeceğiz. Projemiz katılımcı sayısı itibariyle çok ciddi artış göstererek her geçen sene büyüyüp devam ediyor. Burada ciddi bir emek var, emeği geçenlere teşekkür ediyorum.

Yoğun tempo ile çalıştılar, bu ramazan gününde yorucu bir hazırlık yaptılar. İnegöl’e hayırlı olsun” şeklinde konuştu.  Konuşmaların ardından kurdele kesilerek açılışı yapılan çarşı gezilerek incelendi. Protokol üyeleri kadın girişimcilere çiçek dağıttı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X