Kadınların erkeklerde aradığı 7 özellik

Kadınlar, her ne kadar anlaşılmaz gözükseler de erkeklerde belirgin bazı özellikleri ararlar.

Kadınların erkeklerde aradığı 7 özellik

Amerika’da binlerce kadın üzerinde yapılan araştırmalarda, kadınların erkeklerde yüksek oranda aradığı özellikler;
 

Güven duygusu; Kadınlar, güvenecekleri bir erkek bulduklarında ilişkilerinde daha derinlere inebiliyorlar. Genelde bu ilişkiler evliliğe varan birliktelikler oluyor. Bir kadın yanındaki erkeğe her konuda, duygularda, sözlerde ve eylemlerinde güveniyorsa ilişki uzun süre yürüyor. Kadınlar için güven 1. sırada.

erkekler_aski_nasil_gorur_1.jpg
 

İlgi; Kadınlar ilgi görmeyi çok severler. Bol ilgi gösteren ve hislerini rahatlıkla anlatan erkekler bu nedenle listede 2. sıradadır. Sürprizler, telefonlar, güzel sözler bir kadın için baş döndürücü oluyor.
 

Koruma duygusu; Erkeklerin iç güdüsel olarak bir koruma duygusu vardır. Yanlarındaki kadını korur ve kollarlar. Fazla abartıya kaçmadıkça en güçlü kadınların bile hoşuna giden bu duygu erkeğin tercih edilme noktalarından. Özellikle Türk erkeklerinde çok gelişmiş olan bu duygunun çok fazlası da tehlikeli ve istenmeyendir.

arkadas_a2d02fb3-a6c1-47a4-a7ec-616be7d32214_1.jpg
 

Espri anlayışı; Espri anlayışı gelişmiş ve kadınları güldüren, eğlenceli erkekler kadınlar tarafından çekici bulunuyor. Kendisiyle bile dalga geçebilen, hayatla barışık ve espirili erkekler kadınların listelerinde.
 

Şık giyinen erkekler; Kadınlar nerede ne giyeceğini bilen ve şık, temiz giyinen erkekleri çekici buluyorlar. Kıyafetlere özen gösteren, düzenli modayı takip eden ve kendine yakıştıran erkekler kadınların markajında.

female_r.jpg
 

Yakışıklı erkek; Güzel vücut yapısına sahip, yakışıklı erkekler daima kadınlar tarafından çok beğenilir. 

erkeklerde-zeka-640x300.jpg
 

Beyin; Akıllı olan ve bunu konuşmaları ile hareketleri ile belli eden erkekler kadınlar tarafından ilişkilerde en çok aranan diğer özelliklerdendir.

 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X