Kadir İnanır, Şahan ve Cem’e ateş püskürdü!

Yeni filmi ‘Kapı’ ile hayranlarıyla buluşmaya hazırlanan Kadir İnanır, Cem Yılmaz ve Şahan Gökbakar’ı hedef alarak “Sinema komedyenlerden soruluyormuş, kurtarmayı ikisine bıraktık” dedi.

Kadir İnanır, Şahan ve Cem’e ateş püskürdü!

Milliyet’i haberine göre, Kadir İnanır, Vahide Perçin ve Aybüke Pusat’ın başrolünü oynadığı ‘Kapı’ filminin çekimlerinde sona gelindi.

Usta oyuncu Kadir İnanır, sette isim vermeden Cem Yılmaz ve Şahan Gökbakar’ı eleştirdi.

“SİNEMA ONLARDAN SORULUYORMUŞ”

Komedyenler hakkında konuşan Kadir İnanır, “Geçenlerde bir gazetede okudum, sinema onlardan soruluyormuş. Severim iki komedyeni ama kurtarmayı onlara bıraktık. Bu dönem film çekmek, kahramanlıktır. Ticari beklentisi yüksek komedi projesi yapmıyoruz” diyerek, göndermede bulundu.

“BİZİM O ESKİ FİLMLERİ ÇEKERKEN HER ŞEY BURNUMUZDAN GELDİ”

Onlarca Yeşilçam filminde oynayan sanatçı, “50’nci yılıma giriyorum, halen sizlerin karşısındayım. Bu komedyenler, sürekli belli isimlerle çalışıyorlar. Onlarla çalışmasınlar demiyorum ama, esas mesleğin sahiplerini yok saymak doğru bir şey değil. Sorumlusu bu iki komedyen… ‘Sanatın önünde hiçbir güç duramaz’ diye, daha önce de söylemiştim. Bizim o eski filmleri çekerken yollarda anamız ağladı, her şey burnumuzdan geldi” şeklinde konuştu.

kadir-inanir-sahan-gokbakar-ve-cem-yilmaz-a-ates-11266135_2628_m.jpg

kadir-inanir-sahan-gokbakar-ve-cem-yilmaz-a-ates-11266135_6697_m.jpg

kadir-inanir-sahan-gokbakar-ve-cem-yilmaz-a-ates-11266135_4904_m.jpg

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X