‘Kaldığımız yerden devam edeceğiz’

Deneyimli teknik adam, “Rakibimiz iyi bir ilkyarı geçirmedi. Zor bir maç olacak. Biz de her şeyimizle hazırız. Kadro istikrarımızı sezon başından beri korumaya çalışıyoruz” diye konuştu.

‘Kaldığımız yerden devam edeceğiz’

Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, yarınki Trabzonspor karşılaşmasındaki tek hedeflerinin 3 puan olduğunu söyledi. 

Sözlerine Antalya kampının değerlendirmesiyle başlayan Hamza Hoca, “Kampımız genel anlamda iyi geçti. Sakatların aramıza dönmesi bizi sevindirdi. İsmail’i belki değerlendiremeyeceğiz bu maçta. Sivok ve Şamil düzeldi. Eksikleri olmasına rağmen oynayabilecek durumdalar. Kampta Pablo ile Berat Jonathan’ın çarpışması dışında şükürler olsun bir şey yaşamadık” dedi.

İLK YARI İYİ DEĞİLLERDİ

Yarınki Trabzonspor maçının kendileri için önemli olduğunu ifade eden deneyimli teknik adam şunları söyledi: 

“İnşallah iyi bir başlangıç yapıp ondan sonra yolumuza kaldığımız yerden devam ederiz. Trabzonspor iyi olmayan bir ilkyarı geçirdi ve dolayısıyla ikinci yarıya iyi bir başlangıç yapmak isteyecekler. Taraftarlarının gönlünü kazanmak, çıkış yakalamak isteyecekler. Bizi zor bir maç bekliyor. Biz de her şeyimizle hazırız. Kadro istikrarımızı sezon başından beri korumaya çalışıyoruz.”

BÜTÜN OYUNCULAR HAZIR

“Kim oynarsa oynasın bütün oyuncularımız hazır durumda. Kimin oynadığı çok önemli değil bizde. Her oyuncumuzu görevini en iyi şekilde yapması için hazır tutmaya çalışıyoruz. 3 puana almak istiyoruz. Bunun için 1. dakikadan son saniyeye kadar mücadele edeceğiz.” 

Timsah Arena’nın zemininin maç günü iyi olmasını beklediklerini ifade eden Hamzaoğlu, zeminden yana bir sıkıntı yaşamayacaklarını ifade etti. Hamza Hoca, transfer çalışmalarının ise sürdüğünü gerekli açıklamayı kulübün yapacağını sözlerine ekledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X