Kaldırım işgaline şubata kadar mühlet

İnegöl’de, kaldırım işgaliyle ilgili belediye meclisi tarafından alınan karar esnafa tebliğ edilmeye başlandı. Kaldırım işgali yasağı 2 Şubat 2015 tarihinden itibaren geçerli olacak.

Kaldırım işgaline şubata kadar mühlet

Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Çevre Sağlık Komisyon raporu ve Zabıta Müdürlüğünün yazıları doğrultusunda, daha evvel esnafa yaya yoluna 40 santime kadar teşhir için mal koyma müsaadesinin iptal edildiğini söyledi. Aktaş, “Merkez 21 mahallenin bütün cadde ve sokaklarında yaya yolu üzerine hiçbir şekilde ürün veya malzeme çıkarılmaması hakkında aralık ayı meclisimizde oybirliği ile karar alınmıştı. 2 Şubat 2015 tarihinden itibaren geçerli olacak yasakla ilgili Zabıta Müdürlüğümüzce oluşturulan 8 ekip tarafından esnafımıza tebligat yapılmaya başlandı. İnegöl genelinde toplam 3 bin adet tebligat dağıtılacak. Bu tarihten sonra kaldırımlara kesinlikle mal çıkarılamayacak” 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X