Kalıcı gelirimiz yok!

Kritik haftaları atlatacaklarına inandığını söyleyen İnegölspor Başkanı Münür Kanar, ‘Her zaman olduğu gibi yine hem maddi hem de manevi desteğe ihtiyacımız var’ dedi.

Kalıcı gelirimiz yok!

Deplasmanda Sancaktepe Belediyespor ile karşılacak olan TFF 2. Lig Kırmızı Grup temsilcimiz İnegölspor, yoğun çalışma temposuna kısa bir mola verdi. Mobiliyum AVM yönetimi, maç öncesi bordo beyazlıları ağırladı.

Sancaktepe maçının sponsoruğunu üstlendikleri için Mobiliyum’a teşekkür eden Kulüp Başkanı Münür Kanar, ‘Sağ olsunlar her zaman yanımızda oldular. Daha öncede maddi destekte bulunmuşlardı. İnşallah bize verilen destekler sayesinde sezon sonu istediğimiz noktalara geleceğiz’ dedi.

KİMSENİN ŞÜPHESİ OLMASIN

Takıma sonuna kadar güvendiğini belirten Kanar şunları söyledi: ‘Önümüzde kritik maçlar var. İnşallah bu kritik maçları atlatarak adımızı Play-Off’a yazdıracağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Ben buradan bir kez daha sanayicilerimize, işadamlarımıza seslenmek istiyorum.

Malumunuz kulübümüzün kalıcı gelirleri yok. Her zaman olduğu gibi yine hem maddi hem de manevi desteğe ihtiyacımız var. Desteklerini bizden esirgemesinler.’

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X