Kalkınma için ortak akıl vurgusu

Gemlik’te Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyeleri ile Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyeleri’nin bir araya geldiği toplantıda, bölgenin kalkınması ve ortaya konulan projelerden daha sağlıklı sonuç alınabilmesi için ortak ak

Kalkınma için ortak akıl vurgusu

CEMAL KIRGIZ

Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erol Hatırlı, ‘Başta Organize Sanayi Bölgesi kurulması olmak üzere bölgeyi hareketlendirici, istihdamı artırıcı çalışmalar, yerinde olan yatırım projeleri. Bunun yanı sıra iç turizme ivme kazandıracak olan bir takım projelerin de geliştirilmesi gerekiyor.

Gemlik, Orhangazi ve İznik’te iç turizmin yanı sıra inanç turizmine çok müsait olan yerler. Bunun yanı sıra İznik Gölü iç turizmciler için bulunmaz bir alan. Sanayi olarak gerekli olan doluluk oranı belli bir aşamaya geldi. Bölgenin turizm alanında da kalkınması için ortak akılla çalışmalar yapmak gerekiyor’ dedi.

Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Paşa Ağdemir de turizm konusunda çalışmalar yapıp, birlikte hareket ederek bölgenin kalkınması için projeler üretilebileceğini ifade etti. Söz konusu konuların Gemlik, Orhangazi ve İznik Ticaret ve Sanayi Odası Üyeleri ile birlikte bölge koordinasyon komisyonu kurulmasının da faydalı olacağı belirtildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X