Kanal D iddialı yapımın ipini çekti mi?

Kanal D ekranlarında pazartesi akşamları ekrana gelen Zalim İstanbul dizisinin 14 Ekim 2019 pazartesi günü yayınlanıp yayınlanmayacağı konusu merak ediliyor.

Kanal D iddialı yapımın ipini çekti mi?

Yapımcılığını Avşar Film’in, yönetmenliğini Cevdet Mercan’ın üstlendiği, kadrosunda Fikret Kuşkan, Deniz Uğur, Mine Tugay, Ozan Dolunay, Berker Güven, İdris Nebi Taşkın, Bahar Şahin, Sera Kutlubey ve Simay Barlas’ın yer aldığı Zalim İstanbul dizisi bu hafta yeni bölümü yayınlanmayacak.

Zalim İstanbul Var mı Yok mu ne zmaan yayınlanacak

14 Ekim Zalim İstanbul Dizisi Neden Yok?

Zalim İstanbul dizisinin yerine 14 Ekim pazartesi günü Kanal D ekranlarında TV’de ilk kez yayınlanacak olan ve başrollerinde, Aslı İnandık, Enis Arıkan, Uraz Kaygılaroğlu ve Caner Özyurtlu’nun olduğu “Aslı Gibidir” filmi yayınlanacak.

Peki 14 Ekim Zalim İstanbul dizisi neden yayınlanmıyor? Çünkü 14 Ekim günü Türkiye Arnavutluk arasında oynanacak milli maç nedeni ile diğer kanallar ve diziler reklam gelirleri düşeceği ve reyting kayıpları yaşayacakları için bir çok dizi gibi Zalim İstanbul dizisi de 14 Ekim günü ekrana gelmeyecek.

Zalim İstanbul bitti mi final mi oldu

Zalim İstanbul dizisi Erken Final mi Yapacak?

İşin doğrusu son haftalarda pazartesi günleri reytingleri düşüş gösteren Zalim İstanbul dizisinin geleceği de pek parlak görünmüyor. Düşen reytingler bir yana dizinin sürekli tekrar konuları işlemesi ve senaryonun deyim yerindeyse kısırlaşması nedeniyle Zalim İstanbul dizisinin izleyicileri her hafta azalıyor. Bu nedenle dizinin çok uzun sürmeyeceği ve 3-5 hafta sonra erken final kararı alabileceği yönünde bir çok kişi sosyal medyada ve yorum alanlarında görüş bildiriyor. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X