Kar yağışı dağ ilçelerine ulaşımı olumsuz etkiledi

Bursa’nın Orhaneli, Keles, Harmancık ve Büyükorhan gibi dağ ilçeleri ile bağlantısı kesildi. Dağ yöresinden ulaşılan Bursa-Kütahya yolunda dün akşamdan beri yağan kar yağışı etkili oldu. Zincirsiz yola çıkan araçların kalması ve maddi hasarlı trafik kazal

Kar yağışı dağ ilçelerine ulaşımı olumsuz etkiledi

Bursa’da etkili olan kar yağışı hayatı olumsuz etkiledi. 

Yoğun kar yağışı Bursa ile 4 dağ ilçesi arasında etkili olurken, karayolları ve belediye ekipleri çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bazı araçların ise yola zincirsiz çıkması, uzun kuyrukların oluşmasına sebep oldu. Maddi hasarlı kazaların da meydana geldiği yolda, kimi vatandaşlar ise sonradan zincir takmaya çalıştı. Zinciri olmayan araçları geri dönmek zorunda kalırken, zincir bulunan araçlar ise kontrollü bir şekilde yoluna devam etti.

Şehir merkezinde ise dün gece aralıklarla yağan kar yağışı bazı bölgelerde etkili oldu. Buzlanan yollarda direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücüler, maddi hasarlı kazaların yaşanmasına sebep oldu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X