Karaca boş döndü: 3-0

Bursa ekibi, kaleci Burak’ın 15’te kırmızı kart gördüğü maçta rakibine 3 golle teslim oldu. Rakibi karşısında varlık gösteremeyen mavi siyahlılar, uzun süre 10 kişi oynadığı maçta 34’te Sefa ve 53’te Rıza ve 90+2’de Ali’nin gollerine engel olamadı.

Karaca boş döndü: 3-0

TFF 3. Lig 3. Grup’ta oynadığı son 3 maçta 7 puan toplayan ve 23 puan ve averajla 3. sırada bulunan Karacabey Belediyespor, 14. hafta maçında kendisiyle aynı puanda yer alan Kocaelispor’a deplasmanda 3-0 mağlup oldu. Karşılaşmanın 15. dakikasında gole giden Rıza’yı düşüren kaleci Burak’ın, kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kalan Bursa ekibi, kalan dakikalarda etkili olamadı. 34’te Gökdeniz’in direkten dönen topunu Sefa tamamlayınca Kocaelispor, 1-0 öne geçti. 

FARK AÇILDI

İlkyarıyı 1-0 geride tamamlayan Bursa ekibi, ikinci devrede de vasat bir oyun sergiledi. 53. dakikada kontra atakta topu çok iyi getiren Rıza ceza sahasına girmeden sol ayağıyla çok sert vuruşla skoru 2-0’a taşıdı. 90+2’de de evsahibi ekipte Ali’nin golüne de engel olamayan Karacabey Belediyespor, mücadeleden 3-0 mağlup ayrıldı. Bu sonucun ardından Bursa ekibi, 23 puanda kaldı ve zirve yarışında ağır yara aldı.
 

STAT: Kocaeli

HAKEMLER: Ahmet Balkan (**) Necdet Çelik (**) Sabri Öğe (**) 

GOLLER: Dk. 34 Sefa, Dk. 53 Rıza, Dk. 90+2 Ali (Kocaelispor)

SARI KARTLAR: Ogün, Ömer Faruk (Karacabey Belediyespor)

KIRMIZI KART: Dk.15 Burak (Karabey Belediyespor)

KOCAELİSPOR: Volkan (***) Fatih (***) Kemal Can (***) Ali (***) Kadir (***) (Dk. 81 Murat) Mesut (***) Mert (***) (Dk. 74 Kerem) Sefa (***) Gökdeniz (***) Burak (***) (Dk. 85 Celil) Rıza (***)

KARACABEY BELEDİYESPOR: Burak (?) Ömer (*) Hüseyin (*) Gökhan (*) Ogün (*) (Dk. 58 Anıl *) İlker (**) Muhammed (*) İlyas (*) Batuhan (*) (Dk. 62 Berkil *) Cenk (*) Ercan (*) (Dk 17 Mehmet *)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X