Karacabey eğitimde rol model olacak

Karacabey, eğitime destek konusunda da adından söz ettirmeye devam ediyor. Okul-sanayi iş birliğinde örnek gösterilen  Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne iş dünyasının desteği sürüyor. 

Karacabey eğitimde rol model olacak

Karacabey’de geçen yıl tamamlanan ve 5 milyon TL’ye mal olan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne  iş dünyasının desteği umut vaad ediyor.

Türkiye’de okul-sanayi iş birliğinde örnek gösterilen bir okulu ziyaret eden iş dünyasının çatı kuruluşlarından Rumelili Yönetici Sanayici ve İşadamları Derneği (RUMELİSİAD) üyeleri, iş birliği konusunda atılabilecek adımlar masaya yatırıldı. Görüşmede, okulun bu konuda tüm Türkiye’ye rol model olacak potansiyele sahip olduğu kaydedildi.

CİDDİ BİR ATILIM İÇERİSİNDE

Ziyaret hakkında konuşan Belediye Başkanı Ali Özkan, Karacabey’in her alanda olduğu gibi eğitim alanında da son yıllarda ciddi bir atılım içerisinde olduğuna değinerek, bunun sonucunda Karacabey Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne yapılan yatırımın da önemli geri dönüşler sağladığını söyledi. İş dünyasının farklı kesimlerinden Karacabey’e olan desteğin, gelecek adına son derece umut verici olduğunu aktaran Özkan, bu tür desteklerin artarak devam etmesi gerektiğini söyledi.

NİTELİKİ BİREYLER KAZANDIRILMALI

Karacabey’in Türkiye’de gözde yerlerden biri haline geldiğini aktaran RUMELİSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Kumova da meslek lisesinin Türkiye’nin geleceği için çok büyük öneme sahip olduğunu belirterek, buradan yetişecek nitelikli iş gücüne, iş dünyasının ihtiyacı olduğunu söyledi.RUMELİSİAD olarak, Karacabey Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile çeşitli iş birliği çalışmaları yapmaya hazırlandıklarını aktaran Kumova, eğitime desteklerinin süreceğini kaydetti.Kumova ayrıca, Karacabey ziyaretinde kendilerini en güzel şekilde ağırlayan Belediye Başkanı Ali Özkan’a da teşekkürlerini iletti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X