Karacabey fileye yükseliyor

Bu yıl ilk olarak Erkekler Voleybol Bölgesel Lig terfi maçlarında mücadele edecek Karacabey Belediyespor, Bursa’daki grup maçlarının ardından final etabında da başarılı olup 2. Lig’e çıkmak istiyor.

Karacabey fileye yükseliyor

AYHAN FİDAN

Karacabey Belediyesi tarafından ilk defa liglere katılarak ilçeyi temsil edecek erkek voleybol takımı kuruldu. Bölgesel Lig’den yola çıkacak Bursa ekibinde hedef ise ilk olarak 2. Lig. 2. Lig’e terfi edebilmek için 29-31 Ocak tarihleri arasında Bursa’da gerçekleştirilecek terfi maçlarında mücadele edecek Karacabey Belediyespor, burada ilk sırada yer alırsa 15-19 Şabut tarihleri arasında yapalacak final etabında 2. Lig mücadelesi verecek. Cengiz Göllü Voleybol Salonu’ndaki maçlarda bir diğer Bursa ekibi Coşkunöz, Sakarya Akyazı Belediyespor ve Kocaeli Kartepe Belediyespor’la karşılaşacak Karacabey Belediyespor, müsabakalara iddialı hazırlanıyor.

İLK HEDEF 2. LİG

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, voleybolcuları ziyaret ederek, Karacabey’i voleybolda en iyi şekilde temsil etmeyi ve ilçe tanıtımına katkı sağlamayı hedeflediklerini ifade etti. Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan korumanın önemli bir yolunun spor aktiviteleri olduğuna inandıklarını söyleyen Özkan, “Hangi alanda olursa olsun gençlerimize spor yapma imkanını sağlamaya çalışıyoruz. Voleybolda 2. Lige terfi maçlarına çıkacağız. İddialı bir takım oluşturduk. İnşallah 2. Lig ve daha üstlere çıkacağız” ifadelerini kullandı. Hedeflerinin 2. Lig’e çıkmak olduğunu söyleyen Antrenör Mustafa Cengiz ise “17 yıl sonra tekrar atağa geçerek 2. Lig’e çıkmak için yola çıktık. İyi bir takım oluşturduk” dedi.

Antrenör Mustafa Cengiz idaresinde kurulan Karacabey Belediyespor kadrosunda, Özer Özger, Sami Kaplan, İlhan Sarıaydın, Emircan Yavaş, Yusuf Can, Doğukan Vural, Ozan Aşer, Sunay Rodoplu ve Mustafa Cem Tetik yer alıyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X