Karacabey Play-Off’ta kararlı

Gözünü 2.Lig’e diken mavi siyahlı kulübün yeni tesisleri kısa sürede hizmete alınacak.

Karacabey Play-Off’ta kararlı

Karacabey Belediyesi’nin verdiği güçlü destekle, 3 yılda amatör kümeden Spor Toto 3. Lig’e yükselme başarısı gösteren Karacabey Birlikspor’da, Play-Off hedefine ulaşılması adına hayata geçirilecek yol haritası çıkarıldı. Karacabey Belediyesi ve aynı zamanda Karacabey Birlikspor Onursal Başkanı olan Ali Özkan’ın makamında düzenlenen toplantıya Kulüp Başkanı Uğur Koçak ve tüm yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu. Toplantıda, 2. yarı öncesi takımın genel durumu ve yeni transferler detaylı bir şekilde masaya yatırıldı.

HEDEF KALICI BAŞARI

Toplantıda, Türkiye genelinde gerçekleştirdikleri tezahüratları ile mavi siyahlıların en güçlü destekçisi konumunda olan taraftarlar ve takımlarına sahip çıkarak, maddi ve manevi katkılarını esirgemeyen sponsorların katkılarıyla, ulaşılamayacak hedef olmadığa dikkat çekildi. Panayır yerinde yapımı büyük ölçüde tamamlanan sportif tesisler, diğer altyapı yatırımları ve Karacabeyli sporcuların destekleri ile kalıcı başarıları yakalama fırsatının da elde edildiği dile getirildi. Karacabey Birlikspor için tüm kentin el birliği ile hareket etmesinin önemli olduğu kaydedildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X