Karacabey turizmin yeni gözdesi oluyor

Karacabey’in doğal güzellikleri, ilçede gerçekleştirilen çalışmalarla dikkat çekiyor. İlçenin doğal güzellikleri çevre kentlerden gelen ziyaretçilerin büyük ilgisini topluyor.

Karacabey turizmin yeni gözdesi oluyor

Karacabey Belediyesi, ilçenin turizm potansiyelini ortaya çıkarmaya yönelik yaptığı çalışmaların meyvelerini almaya başladı. İlçenin doğal ve tarihi güzelliklerini ön plana çıkartmak için çalışma yürüten Karacabey Belediyesi, gerçekleştirdiği faaliyetlerle tur şirketlerinin de dikkatini çekmeyi başardı.  İstanbul’dan Karacabey’e gezi düzenleyen bir tur şirketi, katılımcılara ilçeyi gezdirdi. 

Eskikaraağaç Avrupa Leylek Köyü’nde başlayan gezi, gün boyu Karacabey sınırları içerisinde devam ederek Yeniköy’de son buldu. Düzenlenen geziden büyük keyif alan ziyaretçiler, yakın çevrelerine Karacabey’i tavsiye edeceklerini ve yeniden gelmek istediklerini belirterek, memnuniyetlerini dile getirdiler. Yapılan gezi sırasında Karacabey Longozu’nu da gezen ziyaretçiler, buradaki el değmemiş ve renkli dokuya hayran kaldı. 

ÇALIŞMALARA DEVAM…

Gezi ile ilgili açıklamalarda bulunan Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, ilçenin turizm alanında da dikkat çekmeye başladığını söyledi. Bu durumdan büyük memnuniyet duyduklarını belirten Özkan, “Bu gezinin önemli noktası, ilk kez yalnızca ilçemizi turistik amaçla ziyarete gelen ilk grup olması. Bu tür gezilerin devamının gelmesini umuyoruz” dedi.

Tarihi ve doğal güzellikleri ile Karacabey’in hızla büyüyen turizm potansiyeline sahip olduğunu kaydeden Özkan, ilçe adına çalışmalar yapmaya devam edeceklerini ifade etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X