Karacabey umutlandı

Lider Uşak’ı deviren kırmızı siyahlılarda teknik direktör Ali Nail Durmuş, play-off hedefine ulaşacaklarını söyledi.

Karacabey umutlandı

AYHAN FİDAN

TFF 3. Lig 3. Grup’ta evinde ağırladığı lider Utaş Uşakspor’u 1-0 mağlup eden Karacabey Birlikspor, play-off hedefine doğru emin adımlarla yürüyor. Teknik Direktörü Ali Nail Durmuş, Uşak galibiyetiyle alt grupla bağlarını tamamen kopardıklarını belirterek şöyle devam etti: “Play-off hedefimizi devam ettiriyoruz.

Çok iyi bir oyun ortaya koyduk. Hafta içi çalıştığımız taktikleri oyuncularımız harfiyen yerine getirdi. O yüzden oyuncularımı kutluyorum. Nerdeyse 90 dakika boyunca grubun liderine pozisyon vermeden maçı bitirdik.”

ÖZGÜVEN KAZANDIK

“Haftalardır yenilmeye grubun liderini böyle bir oyunla mağlup etmek hem oyuncularımız hem camiamıza hem de taraftarlarımıza çok önemli bir özgüven kazandırdı.

Ligde bundan sonraki haftalarda play-off hedefimiz için gereken savaşı vereceğiz. Geçen sene sıkıntı çeken Karacabey Birlikspor, bu sene play-off hedefi için oynuyor.

Bursa’yı iyi bir şekilde temsil ediyoruz. Biz iyi bir takımız ve iyi bir camiayız. Her şey çok güzel gidiyor.” Son 8 haftaya 35 puanla 9. sırada giren mavi siyahlılar pazar günü grup sonuncusu Tekirdağspor ile deplasmanda karşılaşacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X