Karacabey’de 2018’i ‘yol yılı’ ilan ettik

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, vatandaşlarla yaptıkları görüşmelerde en büyük sorunun yol olarak ortaya çıktığını ve Karacabey’de 2018 yılını ‘yol yılı’ ilan ettiklerini söyledi.

Karacabey’de 2018’i ‘yol yılı’ ilan ettik

AYHAN FİDAN

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan şehir içinde ve kırsal mahallelerde yapılan çalışmaları inceleyerek bilgi aldı.
Şuan itibariyle dört kırsal mahallede ve şehir içinde çalışmaların sürdüğünü belirten Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, “Bir taraftan İstanbul-İzmir otoyol çalışmaları, bir taraftan da merkezde ve kırsalda Büyükşehir Belediyesiyle beraber gerçekleştirdiğimiz altyapı çalışmaları devam etmekte.

Bunun yanı sıra yıllardır vatandaşlarımızın arzusu olan elektrik hatları yer altına alınmakta. Artan nüfusla beraber inşaat çalışmaları da ilçemizde hat safhada. Bunun için de gerek altyapı çalışmaları, gerekse inşaat çalışmaları neticesinde yollarımız bozuldu. Biz de bu kapsamda 2018 yılını, vatandaşlarımızın en çok şikayet ettiği yol alanındaki düzenlemelere ayırdık. 2018’i ‘yol yılı’ ilan ettik” dedi. 

ÇALIŞMALAR BAŞLADI…

Kırsaldaki 64 mahalle ile şehir merkezindeki 21 mahalle olmak üzere toplam 85 mahallede yol çalışmaları için start verdiklerini ifade eden Belediye Başkanı Ali Özkan, “Bir taraftan asfaltlama çalışmaları, bir taraftan parke taş çalışmaları, bir taraftan da tarla yollarının düzenlemeleri için çalışmalarımız devam ediyor.

Şuanda kırsal mahallerimiz Muratlı, Yenikaraağaç, Hürriyet ve Karakoca Mahallerimizin yanı sıra şehir merkezimizde ekiplerimiz çalışıyor” ifadelerini kullandı.
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X