Karacabey’de belediyeden camilere detaylı bakım

Karacabey Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçenin cadde ve sokaklarında gerçekleştirdiği temizlik çalışmalarının yanı sıra cami, okul ve benzeri kamu kurumlarına da bu anlamda destek veriyor.

Karacabey’de belediyeden camilere detaylı bakım

Karacabey Belediyesi, yılda iki defa olmak üzere ilçe camilerinin tamamında halı yıkama işlemini, hijyenik ve teknolojik standartlarda sürdürüyor. 

İlçe merkezindeki camiler belediye temizlik işleri ekiplerince camlardan, tuvaletlere, abdesthanelerden cami bahçesindeki çalışmalara kadar, detaylı bir temizlikten geçiriliyor. Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, “Çalışmalarımızı, topluma hizmet eden tüm kamu kurum ve kamusal alanlarda sürdürüyoruz. Camilerimizde yılda iki kez halıları özel yöntemlerle temizletirken, yine iç ve dış temizliği için de ekiplerimizle titiz bir çalışma daha yapıyoruz. Okullarımızda da buna benzer çalışmalarımız devam ediyor” dedi. 

Bu konuda özellikle gelen talepleri değerlendirdiklerni ifade eden Özkan, “İlçemizin tüm okullarında ekiplerimizce temizlik faaliyeti gerçekleştirmiş olup, bu çalışmalar devam edecek. Tüm bunların yanında, kırsal mahallelerimizde de okul ve camilerimizi aynı titizlikle temizliyor ve gerekli bakımlarını yapıyoruz” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X