Karacabey’de hedef kültür turizmi

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan, Eskikaraağaç Leylek Köyü’nde incelemelerde bulundu. Gerçekleştirilen incelemeler sırasında turizmle ilgili gerekli adımların atılacağı ifade edildi.

Karacabey’de hedef kültür turizmi

Karacabey, Uluabat Gölü, Longoz ve Ihlamur Ormanları, tarihi mekanları ile dikkat çekerken, İçişleri eski Bakanı ve AK Parti Bursa Milletvekili Efkan Ala, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alparslan, Kültür ve Tabiat Varlıkları Koruma Kurulu Hukukçu Üyesi Vedat Pehlivan, Eskikaraağaç Leylek Köyü’nde ziyaretlerde bulundu.

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, köyde yapılan ve yapılmakta olan projeleri ve turizm konusundaki gelişmeleri aktardı.

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan bölgeye büyük ilgi gösterirken, kültür turizmi için de adımlar atılabileceği gündeme geldi. Önümüzdeki günlerde, ilçenin diğer tarihi bölgelerini de incelemeye gelecek olan Alpaslan, bununla ilgili en kısa sürede gerekli adımları atacağını kaydetti.

Karacabey’in turizmi her yönüyle ağırlamaya hazır bir şehir olduğunu belirten Belediye Başkanı Ali Özkan, “Karacabey Belediyesi olarak bugüne kadar doğa turizmi, sağlık turizmi, eko turizm, kongre turizmi gibi faaliyetlerimiz olmuştu. Kültür turizmi alanında da Sayın Bakan Yardımcımız ve Bursa milletvekilimizin ilgisi ile inşallah yakın zamanda güzel gelişmeler elde edeceğiz. Karacabey yeni değerleri ile bölgenin değil, ülkenin dikkatini çekmeyi başarıyor” ifadelerini kullandı.

Belediye Başkanı Ali Özkan, Karacabey’in geçmişte tarım ve hayvancılığı ile anılan bir şehirken, ilçenin marka değerlerini ortaya çıkarıp tarım, teknoloji ve turizm ile ilgili çalışmalara yoğunluk gösterdiklerini ve bu sayede de ilçenin farklı noktalarında cazibe merkezlerinin oluşturulduğunu kaydetti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X