Karacabey’de ikili öğretim sona eriyor

Karacabey’de yapımı süren yeni ortaokulla birlikte eğitim ve öğretimde 2018-2019 yılında tamamen tekli eğitime geçileceği bildirildi.

Karacabey’de ikili öğretim sona eriyor

AYHAN FİDAN

Karacabey Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin bahçesine inşa edilen yeni ortaokulun yapımı hızla devam ediyor. Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan ve Karacabey İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Dingin, inşaatı devam eden ortaokul binasında incelemelerde bulundu.

 Ortaokul binasını Karacabey’e kazandırmak için emek verenlere teşekkür eden Belediye Başkanı Ali Özkan, “İnşaatı devam eden bu bina 24 derslik ve 750’ye yakın öğrencimize hizmet verecek. Bu bina bittiğinde Karacabey’de tamamen tekli eğitime geçilecek. Bu binanın acilen yapılması gerekiyordu. Biz de Karacabey Belediyesi olarak her türlü gayreti göstererek bu yatırımın ilçemize yapılması için uğraştık. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Karacabey İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Dingin de, “Karacabey’de sadece bir okulumuzda devam etmekte olan ikili öğretim, bu okulumuzun 2018-2019 eğitim-öğretim yılında hizmet vermeye başladığında son bulacak. Bursa genelinde de ikili öğretimin son bulacağı ve tekli eğitime geçen ilçelerden biri biz olacağız. Bize her konuda destek olan Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan’a teşekkür ediyorum. Camiamıza şimdiden hayır uğurlu olsun” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X