Karacabey’de mesleki eğitim için imzalar atıldı

Karacabey Mesleki Eğitim Merkezi binası yapımı ile ilgili protokol imzalandı. 3 bin metrekare alanda inşa edilecek merkezde 11 dersliğin yanı sıra atölyeler ve laboratuvar da bulunacak.

Karacabey’de mesleki eğitim için imzalar atıldı

AYHAN FİDAN

Vali İzzettin Küçük, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı arasında, Karacabey Mesleki Eğitim Merkezi binası yapımı ile ilgili gerçekleştirilen imza törenine ev sahipliği yaptı. İmza törenine Karacabey Kaymakamı Yusuf Gökhan Yolcu, Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Naci Güncü ve İl Milli Eğitim Müdürü Sabahattin Dülger katıldı. 

Bursa’da en önemli konunun ara ve teknik elemanın bulunması, çalıştırılması olduğunu ifade eden Vali İzzettin Küçük, bunun için en önemli unsurun, teknik okulların kurulması olduğunu ifade etti. Vali İzzettin Küçük, “Sanayi odalarımız, belediyelerimiz devletin yanında, milli eğitimin yanında ellerini taşın altına koymuşlardır. Kaymakamımıza, belediye başkanımıza ve Sanayi Ticaret Odamıza teşekkür ediyorum. Çok yakın zamanda öğrencilerimizi burada görmeyi umut ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Naci Güncü, “Bu sosyal sorumluluk projemiz, bizim. Sanayinin en büyük dertlerinden biri olan ara eleman eksiği konusunda işletmelere ve esnafımıza çözüm olacağını düşünüyorum. Güzel bir yatırım olacak” dedi.

2018-2019 eğitim öğretim yılında faaliyete geçmesi planlanan, bin metrekare kapalı olmak üzere yaklaşık 3 bin metrekarelik bir alana inşa edilecek Mesleki Eğitim Merkezi’nde 11 dersliğin yanı sıra atölyeler, çok amaçlı salon, laboratuvar ve yemekhane de bulunacak. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X