Karacabey’e yeni mesire alanı

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Taşlık Mahallesi’nde Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.

Karacabey’e yeni mesire alanı

Mahalle sakinlerinin görüşlerini alan Özkan, “Yeniköy yolu üzerinde önemli bir bölgemiz olan Taşlık Mahallesi, parmakla gösterilen bir hal alıyor” dedi.

Yeşillendirme ve düzenleme çalışmalarının sürdüğünü belirten Özkan, yaptıkları projelerle ilçeyi modern bir görünüme kavuşturmayı hedeflediklerini ifade etti. Özkan, “Yeniköy yolu üzerindeki bu alanlar göze hitap eden bir hale getiriliyor.

Burası sadece vatandaşlarımızın değil, dışarıdan gelen misafirlerimizin de gözü önünde olan bir yer. Bu nedenle bu alan vitrin konumunda. Biz de burayı ilçemize ve mahallemize yakışan bir hale getiriyoruz. Yeni düzenlemelerde Şehitlik Alanı’nı da ön plana çıkarmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

Belediye Başkanı Ali Özkan Taşlık Mahallesi’nde bulunan çam ağaçlarının olduğu alanın da düzenlenip mesire alanı haline getirileceğini belirterek, vatandaşların bu bölgeyi en verimli şekilde kullanmalarına imkan sağlanacağını söyledi. Mahalle sakinleriyle de bir araya gelen Özkan, vatandaşlarla fikir alışverişinde bulundu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X