Karacabeyliler Derneği’ne büyük onur

Çeşitli etkinlik guruplarında yaklaşık 300 kişinin eğitim gördüğü Bursa Karacabeyliler Derneği Folklor Ekibi ve Türk Sanat Müziği Korosu, Makedonya Kültür Bakanlığı tarafından bu yıl 12.si düzenlenecek olan Uluslararası Folklör ve Eğlence Festivali’ne çağ

Karacabeyliler Derneği’ne büyük onur

Makedonya Kültür Bakanı imzalı resmi davet alan Karacabeyliler Derneği, 29 Nisan-3 Mayıs tarihleri arasında Saray kentinde  yapılacak olan ve 20 Avrupa, 10 Asya ülkesinin katılacağı festivalde Türkiye’yi ve Bursa’yı temsil edecek. Ayrıca, Makedonya Kültür Bakanlığı Festival Komitesi, Karacabeyliler Dernek Başkanı Yüksel Ceylan’a ‘Kültür Elçisi Fahri Hemşerilik Beratı’ verecek. 

“BURSA’YI GURURLA TEMSİL EDECEĞİZ”…

Karacabeyliler Derneği Başkanı Yüksel Ceylan, kültürlerine sahip çıkma adına 8 yıl önce dernek bünyemizde kurmuş olduğumuz folklör gruplarımızın başarısı Karacabeylileri adeta seviye atlattığını söyledi. Bütün yönetim kurulu üyelerine ve özellikle de Kültür Sanat Komisyonu başkanları Hasan Kahraman ile Mustafa Koç’a gösterdikleri azim ve çalışkanlıktan ötürü çok teşekkür ettiğinin altını çizen Ceylan, “Bu festivalde Türkiye’yi ve Bursa’yı en iyi şekilde temsil edeceğiz. Makedonya Kültür Bakanlığı Festival Komitesi tarafından tekdim edilecek olan elçilik beratını tüm Karacabeyliler tüm ülke insanımız ve Bursalılar adına adına alacağız” dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X