Karada giden yatı görünce şaşkına döndüler

Bursa’nın Gemlik ilçesinde denize indirilecek yatın karadan getirilmesi ilginç görüntülerin yaşanmasına sebep oldu. Transfer için seçilen saat dilimi sebebiyle trafik olumsuz etkilendi.

Karada giden yatı görünce şaşkına döndüler

Orhangazi ilçesinden karayolu ile Gemlik’e getirilen dev yat Uludağ Üniversitesi Gemlik Yerleşkesi önünde bulunan kıyıdan denize indirildi.

Sabah saat 08.00 sıralarında İstiklal Caddesi üzerinde dev yatı görenler çok şaşırdı.

Trafik polislerinin nezaretinde ilerleyen dev yat, trafikte zaman zaman aksamalara neden oldu.

Trafikte olumsuzluklar yaşandı

Dörtyol mevkiinden Ahmet Dural Meydanı’na kadar olan bölgede biriken araçlar nedeniyle kilitlenen trafikte olumsuzluklar yaşandı.

Beklemek istemeyen ve araçlarını geri döndüren araç şoförleri, trafiğin daha da içinden çıkılmaz bir hal almasına sebep oldu.

Kornalı protesto

Vatandaşlar eski devlet hastanesi yanından deniz kıyısına kadar olan yaklaşık 300 metrelik mesafeyi 20 dakikada ilerlemek zorunda kalınca kornalarını çalarak durumu protesto etti.

İşlerine ve okullarına geciktiler

Bursa, serbest bölge ve fabrikalarda çalışan yüzlerce işçi işyerlerine geç kalırken, Uludağ Üniversitesi Sunipek Yerleşkesi’nde eğitim gören öğrenciler de okullarına ulaşmakta gecikti. 

Tepki gösterdiler

Duruma büyük tepki gösteren vatandaşlar, bu büyüklükteki bir yatın naklinin oldukça tehlikeli olduğu böyle bir teknenin sevkiyat saatinin yolun en kalabalık ve yoğun olduğu saatte yapılmasına bir anlam veremediklerini söyledi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X