Karadeniz’de yine gülelim

Bursaspor, Fenerbahçe mağlubiyetini Trabzonspor deplasmanında telafi etme peşindeŞenol Güneş Spor Kompleksi’nde oynanacak zorlu randevu saat 19.30’da başlayacak ve maçı hakem Halis Özkahya yönetecek.

Karadeniz’de yine gülelim

Süper Lig’in geride kalan 15 haftasında topladığı 24 puanla 8. sırada yer alan Bursaspor bugün deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacak. 7 maçlık yenilmezlik serisini son oynadığı Fenerbahçe karşılaşmasında mağlup olarak bozan yeşil beyazlılar, bordo mavili ekip karşısında sahadan 3 puanla ayrılarak üst sıralardan uzaklaşmamayı hedefliyor. Şenol Güneş Spor Kompleksi’ndeki saat 19.30’da başlayacak zorlu randevuyu hakem Halis Özkahya yönetecek. Özkahya’nın yardımcılıklarını ise Kemal Yılmaz ve Mehmet Can Hanoğlu yapacak. 

Önemli eksikler var

Bursaspor’da Trabzonspor’a karşı önemli eksik oyuncular bulunuyor. Yeşil beyazlılarda sakatlıkları bulunan Jorquera, Mikel Agu ve Jires Kembo’nun yanı sıra sarı kart cezalısı Aziz Behich bugünkü mücadelede forma giyemeyecek. Önceki günkü antrenmanda sakatlık geçiren Emanuel Badu’nun durumunun ise maç saati netlik kazanacağı açıklandı. Son haftaların formda takımlarından Trabzonspor’da ise Mustafa Akbaş ve Durica yok. 

Deniz yok Kubilay var

Adanaspor kupa maçındaki kötü performansıyla tepki çeken ve hafta içerisinde yaklaşık 1 milyon liralık alacağını tahsil etmek için yeşil beyazlı kulübe ihtarname gönderen Deniz Yılmaz, Trabzonspor deplasmanına götürülmedi. Sakatlığı geçen Kubilay Kanatsızkuş ise kadroda kendine yer buldu.

Trabzonspor’un üstünlüğü var

Yeşil beyazlılar, Trabzonspor’u sahasında sadece 2 kez yenebildi. 

Her iki takım Süper Lig’de daha önce 82 kez karşı karşıya geldi. Bu maçlarda Trabzonspor’un üstünlüğü ise dikkat çekiyor. Bursaspor, Trabzonspor’a karşı deplasmanda yalnızca 2 galibiyet alırken geçtiğimiz sezonun son maçında Şenol Güneş Spor Kompleksi’nde kazandığı 2-1’lik maçın ardından yeşil beyazlı ekip Süper Lig’de son anda kalmıştı. Diğer maçlarda ise Trabzonspor’un 26 galibiyeti ve 13 beraberliği bulunuyor. Bordo mavili ekip 41 randevuyu kazanırken, 29 maç berabere bitti ve yeşil beyazlı ekip ise 12 galibiyet alabildi. 

Özkahya ortada

Trabzonspor-Bursaspor mücadelesini İstanbul Bölgesinden Halis Özkahya yönetecek. Özkahya bugüne kadar Bursaspor’un 18, Trabzonspor’un ise 26 mücadelesini yönetti. Yeşil beyazlılar, bu maçlarda 8 galibiyet, 3 beraberlik ve 7 mağlubiyet alırken, Trabzonspor ise 10 galibiyet, 9 beraberlik ve 7 mağlubiyetle sahadan ayrıldı.

Trabzon maçının tüm ayrıntıları OLAY TV’de

Bursaspor’un bugün Trabzon ile oynayacağı karşılaşmanın tüm detayları OLAY TV ekranlarında olacak. Şenol Güneş Spor Kompleksi’nden yapılacak canlı bağlantılarda taraftarlar atmosferi yakından takip etme fırsatı bulacak.

 

STAT: Şenol Güneş Spor Kompleksi

SAAT: 19.30

HAKEMLER: Halis Özkahya, Kemal Yılmaz, Mehmet Can Hanoğlu

TRABZONSPOR EKSİKLER: Mustafa Akbaş, Durica

BURSASPOR EKSİKLER: Mikel Agu, Aziz, Kembo, Serdar, Sercan, Bilal

BİLET FİYATLARI: Bursaspor taraftarı 30 TL

19.30 beIN SPORTS

 TRABZONSPOR 

1 Onur Kıvrak
3 David Mas
15 Uğur Demirok
18 Tomas Hubocan
47 Pedro Pereira
33 Juraj Kucka
19 Abdülkadir Ömür
20 Ogenyi Onazi
97 Yusuf Yazıcı
14 Dame N’Doye
17 Burak Yılmaz

 BURSASPOR 

1 Harun Tekin
4 Ertuğrul Ersoy
93 William Paul Ekong
6 Titi
26 Barış Yardımcı
77 Emmanuel Badu
14 Ricardo Faty
10 Pablo Martin Batalla
32 Yusuf Erdoğan
29 Dzon Delarge
28 Bogdan Stancu

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X