Karalamalarınızın anlamları

Sıkıcı bir toplantıda ya da bitmeyen bir derste yaptığınız karalamalar aslında sizin hakkınızda çok şey anlatıyor. Psikolog Angela Bradley’e göre, elinizdeki kalemi bilinçaltınız yönetiyor.

Karalamalarınızın anlamları

İSMİNİZ

Devamlı isminizi yazmanız, benmerkezci olduğunuzu gösteriyor. Spot ışıklarının üzerinizde olmasını seviyorsunuz. Aşırıya kaçmadıkça problem değil.
 

BAŞKASININ İSMİ 

Konu başkasının ismi olunca işler biraz karışıyor. Belli ki aklınızdan çıkaramadığınız biri var. Ya bu kişiden hoşlanıyorsunuz ya da alıp veremediğiniz var.
 

KUTUCUK 

Satranç tahtasını andıran siyah, beyaz kutucuklar kafanızı bir şeyin kurcaladığının habercisi. İyi düşünmeden hareket etmeyin. Doğru hamle sizi şah-mat’a götürebilir.
 

ÇARPI İŞARETİ

Tüm sayfayı kaplayan çarpı işaretleri sizi sinirlendiren bir durumun göstergesi. Sizi yiyip bitiren problemi çözmek için harekete geçmenin tam zamanı.
 

KALP 

Kalpler çiziyor, aşk şarkıları mırıldanıyorsanız, aklınızı başınızdan alan biri var demektir. Deftere kalpler çizmekle oyalanmaktansa, harekete geçmeye ne dersiniz?
 

YILDIZ 

Kağıdın her köşesini yıldızlarla dolduruyorsanız, azminizin hedefe ulaşmanız ve bir yıldız gibi parlamanızda büyük rol oynayacağınızdan emin olabilirsiniz.
 

DAİRE 

Daire çizmek sizi rahatlatıyor ve içinizi huzurla dolduruyorsa, evrenle uyum içinde olduğunuzu söyleyebiliriz. Hayatınızdaki dengeyi sağlamışsınız. Daha ne olsun!
 

MERDİVEN VEYA BASAMAK

Giderek yükselen ve sonu gelmeyen basamaklar çiziyorsanız, engel tanımayan birisiniz. Tıpkı çizip durduğunuz merdivenler gibi kariyerinizde de yukarı tırmanacaksınız.
 

OK 

Çizdiğiniz oklar yukarıya doğruysa, dikkatiniz başkasında demektir; aşağı doğruysa kendinize; sola doğruysa geçmişe; sağa doğruysa geleceğe odaklısınız.
 

EV

Düzgün bir ev çizdiyseniz, hayatınızdan memnunsunuz demektir. Eğer ev şekilsiz ve karmaşıksa kendinizi hapsolmuş ve bunalmış hissediyor olabilirsiniz.
 

ÇİÇEK

Defteriniz bir çiçek bahçesine benziyorsa, bu sosyal, hassas ve feminen bir yapınız olduğunu gösteriyor. Yuvarlak kenarlı çiçekler çizmek, evinizle güçlü bir bağınız olduğunu gösteriyor.
 

SPİRAL

Çizmesi oldukça keyifli olan spiraller bir şeyin sizi endişelendirdiğini gösteriyor. Spiraller ne kadar iç içeyse yüzleştiğiniz problem de o kadar karmaşık demektir.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X