Karate hocasına cinsel istismardan 32 yıl hapis istemi

Bursa’da kendisine ait salonda karate eğitimi verdiği S.A. (9) isimli kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu öne sürülen karate hocası O.N.A.’nın (54) yargılanmasına başlandı.

Karate hocasına cinsel istismardan 32 yıl hapis istemi

DHA’nın haberine göre, Yıldırım ilçesinde geçen Ocak ayında meydana gelen olayda, ilkokul öğrencisi S.A., arkadaşlarına, karate hocası O.N.A.’nın karate salonunda kendisine cinsel istismarda bulunduğunu anlattı. S.A.’nın arkadaşları, durumu kızın annesine bildirdi. Bir süre önce eşinden boşanan S.A.’nın annesi A.B., Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusunda bulundu. Polis tarafından gözaltına alınan O.N.A. suçlamaları kabul etmedi. Mahkemeye çıkartılan 4 çocuk babası O.N.A. tutuklandı.

32 yıla kadar hapis isteniyor…

Savcılık soruşturması sonucunda hakkında Bursa 12’nci Ağır Ceza Mahkemesi’nde, ‘çocuğun cinsel istismarı’ ve ‘cebir tehdit veya hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma’ suçlarından toplamda 32 yıla kadar hapis istenen O.N.A.’nın yargılanmasına başlandı.

“Evli olduğum için ondan uzak durdum”

Çıktığı ilk duruşmada yöneltilen suçlamaları kabul etmeyen O.N.A., “Öğrencim, annesi ile karate öğrenmek için salonuma geldi. Kendisini diğer öğrenciler gibi kabul ettim. S.A. haftanın üç günü karate eğitimi alırken eşinden boşanan annesi ise salona gelip benimle yakınlık kurmak istiyordu. Bunu fark ettim. Evli olduğum için ondan uzak durdum. Sonra bana böyle bir suçlama yönelttiler. Kabul etmiyorum. Tahliyemi ve beraatimi istiyorum” dedi.

“Kesinlikle ilgi duymadım, yakınlık kurmak istemedim”

Kızı S.A.’yı getirmediği duruşmada ifade veren anne A.B. ise “Çocuğum bana yaşadıklarını anlatmadı. Yalnız karate kursuna gitmek istemediğini söylüyordu. Olayı öğrenince şikayetçi oldum. O.N.A.’nın söylediği gibi kendisine kesinlikle ilgi duymadım, yakınlık kurmak istemedim. Yalan söylüyor. Cezalandırılmasını talep ediyorum” diye konuştu.

Duruşma, eksik evrakın beklenmesi ve S.A.’nın bir sonraki duruşmada dinlenmesi için ertelenirken, sanığın tutukluluk halinin devamına karar verildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X