Kardeş şehirden İnegöl’e ziyaret

İnegöl’ün kardeş şehirlerinden olan Posof’un Belediye Başkanı Cahit Ulgar, beraberindeki heyetle birlikte İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban’ı ziyaret etti. 

Kardeş şehirden İnegöl’e ziyaret

ABDULLAH TANIŞ

Posof Belediye Başkanı Cahit Ulgar, “İnegöl Posofluların ikinci yurdu gibi. Aynı zamanda İnegöl Belediyesi ile Posof Belediyesi kardeş belediye. Özellikle 2014’ten bu yana sık sık ziyaretlerimiz oluyor. Daha önce burada görev yapan değerli Başkanımız Alinur Aktaş Bey’in Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na seçilmesiyle beraber de Alper Taban kardeşimiz İnegöl Belediye Başkanlığı görevine getirildi. Biz de kendilerine hayırlı olsun dileklerimizi iletmek istedik. Başarılı olacağı kanaatindeyiz” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban ise, “Posof Belediyesi ile kardeş belediye olmamızdan dolayı ben de bir kez Posof’a gitme imkanına sahip olmuştum. O coğrafya aslında bizlerin de coğrafyası. Bundan sonra da inşallah bu ilişkiyi en güzel şekilde arttırarak devam ettirmek bizim de hedeflerimiz arasında olacak” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X