Kardeşlik sofrasında buluştular

Mudanya Belediyesi birlik, beraberlik ve kardeşlik sofrasında şehit aileleri, gaziler, mahalle muhtarları, emekliler ve engelli dernekleri üyeleriyle bir araya geldi. 

Kardeşlik sofrasında buluştular

Mudanya Belediyesi; Mudanya’daki şehit aileleri, gaziler, emekliler, engelli derneklerinin üyeleri ve mahalle muhtarlarını iftarda ağırladı. Arnavutköy Balıkçı Barınağı’nda düzenlenen iftara eşi Gülbahar Türkyılmaz ile birlikte gelen Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, iftar öncesinde masaları gezerek, şehit aileleri, gaziler, engelli derneklerinin üyeleri ve muhtarlarla sohbet etti.

İftar sonrasında konuşan Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, “Bu ülkemizi vatan yapmak için, bu vatanı korumak için kanını, canını veren şehitlerimizi bir kez daha saygıyla, şükranla ve sevgiyle anıyorum. Yediğiniz lokmaların her gramı helaldir, alın teridir. Hepinize helal olsun.

Gece gündüz demeden çalışarak bugünlere geldik. Dilerim birliğimizin simgesi Ramazan ayının sonunda acının, kederin olmadığı, tüm dünyanın kardeşçe yaşadığı bir bayram sabahlarına uyanırız” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X