Karlık ailesinin acı günü

Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Vekili Abdülkadir Karlık ve Yıldırım Belediyesi eski Başkanı Cüneyt Karlık’ın annesi Nuriye Karlık, son yolculuğuna uğurlandı.

Karlık ailesinin acı günü

 Karlık ailesini bu acılı gününde sevenleri yalnız bırakmadı. Emir Sultan Camisi’nde düzenlenen cenaze törenine eski Bakan Faruk Çelik, Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman, BTSO Başkanı İbrahim Burkay, Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Recep Altepe, AK Parti Bursa eski Milletvekili Zekeriya Birkan’ın yanı sıra iş, sanat ve spor camiasından çok sayıda isim katıldı.

Cenazede Bursa Büyükşehir eski Belediye Başkanı Recep Altepe ve mevcut başkan Alinur Aktaş, yan yana saf tuttu. Nuriye Karlık, ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Emirsultan mezarlığında toprağa verildi. 
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X