Karsak Deresi temizleniyor

Karsak Deresi`nde başlayan temizleme çalışmalarında, deredeki kirlilik gözler önüne serildi.

Karsak Deresi temizleniyor
CEMAL KIRGIZ
 
Karsak Deresi’nde Gemlik Belediyesi ve BUSKİ Genel Müdürlüğü işbirliği ile temizleme çalışmaları başlatıldı. Temizlik çalışmalarında, deredeki kirlilik de tüm açıklığıyla ortaya çıktı. Denize bağlantı noktası ile Özdilek Tesisleri arasındaki bölümü kapsayacak çalışmaların kısa sürede tamamlanması hedefleniyor.
 
Dere temizleme çalışmalarını BUSKİ Müdürü Hasan Türe ile birlikte inceleyen Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Orhangazi Arıtma Tesisi’nin Mayıs ayında tamamlanacak olmasının yanı sıra Umurbey Mahallesi’nin alt yapı çalışmalarının da kısa sürede tamamlanacağını belirtti.
 
BALIK YAŞAYACAK
 
Başkan Refik Yılmaz, Karsak Deresi’nin birkaç ay içinde eski haline dönüşerek yeniden, temiz ve balıkların yaşam alanı bir bölge haline geleceğini söyledi. Karsak Deresi Rekreasyon Çalışmaları’nın ve Çökeltme havuzu çalışmalarının da tamamlanmak üzere olduğunu bildiren Belediye Başkanı Refik Yılmaz, ilçenin tüm derelerini denizle buluşturma proje ve hedefleri kapsamında, temizlik ve çevre düzenleme çalışmalarına da büyük önem verdiklerini ifade etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X