Kasımpaşa, galibiyet serisi yakalamak istiyor

Kasımpaşa, Spor Toto Süper Lig’de yarın deplasmanda karşılaşacağı Bursaspor’u mağlup ederek galibiyet serisi yakalamak istiyor…

Kasımpaşa, galibiyet serisi yakalamak istiyor

Kasımpaşa, Spor Toto Süper Lig’de yarın deplasmanda karşılaşacağı Bursaspor’u mağlup ederek galibiyet serisi yakalamak istiyor.Ligde üç maçlık aranın ardından geçen hafta Çaykur Rizespor’u Babel (2) ve İbrahim Halil Çolak’ın golleriyle 3-1’lik skorla yenerek galibiyet alan lacivert-beyazlılar, Bursa’dan 3 puanla dönmeyi amaçlıyor.İki takım da ligde ilk 11 haftada dörder galibiyet ve beraberlikle, 3 yenilgi alarak 16 puan topladı.Teknik direktör Shota Arveladze yönetimindeki Kasımpaşa’da zorlu maç öncesi sakatlıkları bulunan Eren Derdiyok, Sanharib Malki ve Erhan Kartal, Bursa’da forma giyemeyecek.Bursa Atatürk Stadı’nda saat 13.30’da başlayacak Bursaspor-Kasımpaşa maçını hakem Mustafa İlker Coşkun yönetecek. – Deplasmanda galibiyet hasreti Kasımpaşa, bu sezon deplasmanda oynadığı maçlarda galibiyet sevinci yaşayamadı.Lacivert-beyazlılar, dış sahada oynadığı 5 maçta 2 beraberlik ve 3 yenilgi aldı. İstanbul temsilcisi, en son deplasman galibiyetini geçen sezonun son haftasında Akhisar Belediyespor’a karşı alabilmişti.Bu arada Kasımpaşa, Bursaspor’a karşı oynadığı son 4 maçı da kaybetmedi. Yeni bir yapılanmayla 2012-2013 sezonunda tekrar Süper Lig’de yer alan lacivert-beyazlılar, o sezon rakibini deplasmanda 2-1, İstanbul’da 2-0 mağlup etti. Geçen sezon oynanan iki maç da 1-1’lik eşitlikle sonuçlandı. – 100. galibiyet heyecanı Kasımpaşa, Bursa deplasmanında kazanması halinde, Süper Lig’deki 100. galibiyetine imza atacak.Ligde yer aldığı 11 sezonda toplam 99 galibiyet alan lacivert-beyazlılar, Bursaspor karşısında tarihi bir galibiyet almak için mücadele edecek.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X