Kastamonu Günleri bugün başlıyor

Bursa Kastamonu Dernekler Federasyon tarafından organize edilen 7’nci Bursa Kastamonu Günleri etkinlikleri bugün başlıyor.

Kastamonu Günleri bugün başlıyor

DERYA DEMİR

Pazar gününe kadar sürece olan Fatih Sultan Mehmet Bulvarı Hastane Alanı’nda düzenlenecek olan etkinlik ile Kastamonu kültürü Bursalılara tanıtılacak. 4 günlük etkinliğe ilişkin ayrıntılar, Almira Otel’de düzenlenen toplatıda kamuoyu ile paylaşıldı. 

 

Bursa’da düzenlenen Kastamonu Günleri’nin hem Bursa’ya hem de Kastamonu’ya değer kattığını söyleyen Federasyon Başkanı İsmail Tiftik, “Düzenlediğimiz etkinlikler ile yaz aylarında Bursa’dan Kastamonu’ya turistik ziyaretler başladı.

Bursa’da yapılan tanıtımlar sonucunda Kastamonu’ya has yiyeceklerin satışı Bursa’da başlayarak bu ürünlerle ilgili bayilikler oluşturuldu.

Üniversitemizin yaptığı tanıtımlar neticesinde ise Kastamonu Üniversitesi artık Bursa’da tercih edilen bir üniversite oldu. Bununla birlikte Ticaret ve Sanayi Odası’nın tanıtımları ile de iki il arasındaki ticari işbirliğini artırma görüşmeleri hız kazandı” dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X