Kastamonu günleri yarın başlıyor

Kastamonulular Dernekler Federasyonu (KASDERFED) tarafından bu yıl 8’cisi düzenlenecek olan Bursa Kastamonu Günleri’nin tanıtım toplantısı Almira Hotel’de yapıldı.

Kastamonu günleri yarın başlıyor

HATİCE DAL

21 Haziran Cuma günü saat 15:00’da resmi açılışı gerçekleştirilecek olan etkinlik 24 Haziran’a kadar Çarşamba Kapalı Pazar Yeri’nde Kastamonu’nun lezzetlerini ve el sanatlarını Bursalılara tanıtacak. ‘İki Şehir Tek Yürek’ sloganıyla şehirler arası kardeşlik köprüsü kurmanın temel amaçları olduğunu belirten  KASDERFED Genel Başkanı İsmail Tiftik, “Bu tarz etkinlikler şehirler arasında turizm işbirliklerinin artmasında önemli bir yere sahip, böylelikle ticari işbirlikleri artıyor. 8 yılda çok yol katettik.

Bugün Bursa’nın en merkezi yerlerinde Kastamonu’ya özel lezzetlerin satıldığı dükkanlar var. Bu yıl daha heyecanlı ve daha organize bir etkinlik organize ettik. Ekonomik anlamda hem Bursa’ya hem de Kastamonu’ya katma değer sağlıyoruz. Kastamonu’nun birçok ürününü ve kendisini Bursa’da marka haline getirdik. Bursa’nın kurtuluşu turizmden geçiyor.  Eğer bir konsorsiyum kurulursa seve seve görev yaparız. 10 yıldır edindiğimiz tecrübe ve birikimleri paylaşmaya hazırız. Düzenlediğimiz etkinliğimize tüm Bursal halkını bekliyoruz” dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X