Kavga büyüyor! ‘Annem beni uçurumdan attı, cenazemi kaldırdılar’

Son dönemde ablası Bergüzar Korel ve annesi Hülya Darcan’a açacağı dava ile ilgili gündeme gelen Zeynep Korel ile avukatı Esennur Ezgi ile birlikte ‘Magazin Noteri’ programına çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Kavga büyüyor! ‘Annem beni uçurumdan attı, cenazemi kaldırdılar’

Hülya Darcan’ın kızı, Bergüzar Korel’in ablası Zeynep Korel, avukatı Esennur Ezgi ile birlikte Ali Eyüboğlu ile İlkay Buharalı’nın hazırlayıp sunduğu Magazin Noteri YouTube kanalı canlı yayınına bağlanarak açıklamalarda bulundu. ABD’de hayatını nasıl geçirdiğini ve temizlik işine nasıl girdiğini anlatan Zeynep Korel, “Anlatıldığı gibi ortada dram falan yok. ABD’de bir temizlik açığı olduğunu düşündüğüm için temizlik işine girdim. Bir temizlik şirketi açmayı düşünüyorum. Ben şarkıcı değilim, oyuncu değilim. Neden gündeme gelmeye çalışayım? Benim böyle bir endişem, düşüncem yok.” ifadelerini kullandı.

‘Lezbiyen olduğun iftirasını atanlar…’

ABD’de lezbiyen bir ilişki yaşadığı iddiaları hakkında ise Korel, “Ivana benim canımdır, kanımdır, ailemdir. Kendisiyle biz buraya geldiğimden beri ev arkadaşı olarak birlikte yaşıyoruz. Annem de ABD’ye geldiğinde Ivana’yla tanıştı ve çok sevdi. Berguzar da geldi ve Ivana’ya bayıldı. Berguzar’ın Ivana’ya dizisini izleyip izlemediğini sorduğu videolar var. ABD’ye yerleşmeye karar verdiğimde Ivana evliydi ve 1,5 sene önce eşini kaybetti. Eşi ölmeden önce boşanmışlardı ve maddi açıdan bir evi tek başına karşılayamayacağı için ev arkadaşı olmaya karar verdik. Bana maddi yardımda bulunulduğu, lezbiyen olduğum iftiralarını atan yakın akrabalarım. Her şey dekontlarla ortada, Ivana’nın bankasına daha az kesinti olduğu için gönderilen bütün paralar kızımın üniversite eğitimi için harcandı. Ben hayatta olduğum sürece kimsenin yardımına ihtiyacım yok.” şeklinde konuştu.

‘Hamileyse, böyle kalleşçe iftiralar atmaz’

Bergüzar Korel’in bütün iddialar karşısında sessiz kalmasına da tepki gösteren Zeynep Korel, “Benim avukatım Bergüzar Korel’in avukatından itibarımın geri verilmesini rica etti. Bir cümleyle hiçbir zaman bana para yardımında bulunmadığını, sadece yeğenine yardımda bulunduğunu açıklamasını istedik. Şimdi hamilelik diyorlar, eğer bir insan hamileyse baştan böyle kalleşçe itiraflar atmaz. Hamileliğini düşünüyorsa bizden bir zeytin dalı uzatıldığında karşılık verirdi.”

‘Annem beni uçurumdan attı, cenazemi kaldırdılar’

İlkay Buharalı ile Ali Eyüboğlu’nun her sorusunu açık yüreklilik ile cevaplayan Zeynep Korel söz annesi Hülya Darcan’a geldiğinde çarpıcı açıklamalarına devam etti. “Anneme bir temizlik şirketinde çalışacağımı söylediğimde kendisini ve kardeşimi hiç düşünmediğimi, eğer bir temizlik şirketinde çalışırsam Türkiye’de duyulacağını ve itibarlarının sarsılacağını söyledi. Annemin çocukluğumdan beri evlat ayırdığını düşünürdüm artık emin oldum. Annem beni uçurumdan attı, cenazemi kaldırdılar. Ancak bana bu pisliği atarken bir şeyi unuttular, ABD’dedir bir şey yapamaz dediler. Ama ben sonuna kadar savaşacağım.” ifadelerini kullandı.

Zeynep Korel’in avukatı: ‘Hakkı ne ise alacağım!’

Zeynep Korel’in avukatı Esennur Ezgi ise konuyla ilgili, “Benim müvekkilimin zaten Türkiye’de mirastan kalan malı mülkü varken, kim kime para göndermiş oluyor? Kendisinin Ulus’ta bir evi, 3 tane de Gelibolu’da arsası var. Kullanmış olabileceklerini düşündüğüm bir miktar da parası var. Ayrıca diyelim ki Zeynep Hanım’ın Ivana Hanım’la aralarında duygusal bir bağ var? Bunu kim, neden konuşabilir? Bu insanlar ABD’de ve kendilerini savunacak bir durumları yok. Hülya Darcan’dan ayrıca hem kendim hem de Zeynep Korel adına ayrı ayrı “tehdit” suçlaması ile şikayetçi olduk. Ve korunma talep ettik. Ben Seren (Serengil) Hanım’a da bebeğini kaybettiği o çok üzücü anda bir söz vermiştim, ‘gereği ne ise yapacağım’ diye şimdi huzurunuzda Zeynep Korel’e de söz veriyorum: hakkı ne ise alacağım” açıklamasında bulundu.
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X