Kavşak ve orta refüjler renkleniyor

Gemlik Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri kentin daha estetik görünmesi için kavşak ve orta refüjlere mevsimlik çiçekler dikiyor.

Kavşak ve orta refüjler renkleniyor

Kentin muhtelif alanlarında yer alan döner kavşaklarda gerçekleştirilen düzenleme çalışmalarında, çeşitli süs bitkileri kullanılıyor.

Mevsime uygun çeşitli süs bitkilerini toprakla buluşturduklarını ifade eden Belediye Başkanı Refik Yılmaz, amaçlarının kent estetiğine daha güzel bir görüntü kazandırmak olduğunu belirtti. Başkanı Yılmaz, “Kentin birçok noktasında çeşitli park, bahçe ve yeşil alanlarının bakımı yapıldı ve çiçek dikimleri gerçekleştirildi.

Belediye olarak her zaman çevreye önem verdik vermeye devam edeceğiz. Peyzaj çalışması, bitkilendirme ve çiçeklendirme çalışması gerçekleştirin Park ve Bahçeler Müdürlüğümüz, kentin her yönüyle güzel bir görüntüye kavuşmasını sağlıyor.

Şehir merkezindeki çalışmaların tamamlanmasının ardından tüm mahallelerimizde de aynı uygulamaları gerçekleştireceğiz” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X