Kayan TIR Bursa-Bandırma karayolunu ulaşıma kapattı

Bursa-Bandırma karayolu kayan TIR’lar sebebiyle trafiğe kapandı.

Kayan TIR Bursa-Bandırma karayolunu ulaşıma kapattı

Bursa’nın Karacabey ilçesi ile Balıkesir’in Bandırma ilçesi arasında ulaşımın sağlandığı karayolu, yoğun kar ve buzlanma sebebiyle yaşanan TIR kazalarıyla trafiğe kapandı. Bugün öğleden sonra saat 15.00 sıralarında kayan TIR ve kamyonlar sebebiyle kapanan karayolu, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Karacabey Belediyesi, AFAD ve Karayolları ekipleri tarafından zaman zaman araçların çekilmesiyle ulaşıma açıldı. Ancak Bursa karayolu Manyas sapağında saat 21.00 sıralarında bir TIR’ın yoldan çıkması sonucu trafik yeniden kapandı. Ekipler, yoldan çıkarak yolu kapatan TIR’ı kurtarmak için çalışma başlattı.

Kar kalınlığının 70 cm’e ulaştığı, hava sıcaklığının ise eksi 5 dereceyi bulduğu bölgede Bursa AFAD ekipleri yolda mahsur kalan sürücülere ve yolculara bin 200 kişilik kumanya dağıttı. Trafik ekipleri, Karacabey ve Bandırma’dan araçların çıkışına izin vermiyor. Uzun yola çıkanlar için ise Karacabey Belediyesi kapalı spor salonunu hazır hale getirdi.

Ekiplerin yol açama çalışmaları sürüyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X