Kayapa, yeni Özlüce olma yolunda hızla ilerliyor

Bursa’nın yeni cazibe merkezi haline gelen Kayapa, yeni Özlüce olma yolunda hızla ilerliyor.

Kayapa, yeni Özlüce olma yolunda hızla ilerliyor

Bölgede son birkaç yılda birçok markalı proje hayata geçirilirken, bunların son örneklerinden olan ve Akcan Yapı’nın hayata geçirdiği Kayıoba Konakları 1. Etabında mayıs ayında yaşam başlıyor.

Akcan Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Akca, Akcan Yapı olarak geliştirdikleri ‘markalı konut’ projeleri ile kaliteli yaşam alanları sunmaya devam ettiklerini söyledi. Bursa’nın yeni cazibe merkezi haline gelen ve bölgedeki birçok prestijli proje ile hızla yükselen Kayapa bölgesinde hayata geçirdikleri Kayıoba Konakları 1. Etap projesini tamamlayarak hak sahiplerine teslim ettiklerini söyleyen İsmet Akca, “Hafta sonunda açılışını gerçekleştirdiğimiz proje bölgede etaplı şekilde inşaa edeceğimiz projelerin ilkiydi. 1. Etap 3+1 ve 3+1 dubleks tipte 39 daire ve sosyal donatı alanlarından oluşuyor. 1. Etap projemiz KayapaBulvarı üzerinde olup çamlık ormanına cephe.Burada yaşam önümüzdeki ay başlayacak” dedi.

İsmet Akca, “Projede yaşam kalitesini artıran donatılara yer verdik. Kapalı yüzme havuzu, sauna, Türk hamamı, fitness salonu, çocuk parkı, açık otopark, mini basket sahası ve peyzaj düzenleme bunlar arasında” diye konuştu.

Kayıoba Konakları projesinin aynı lokasyonda 48 daireyi kapsayan 2. Etap inşaatına başladıklarını kaydeden İsmet Akca, “Bu projede de yine aynı sosyal donatı alanlarına yer vereceğiz. Bu projemizde de yine 3+1 ve 3+1 dubleks daire tiplerimiz olacak. Bu projemizde de hak sahiplerine dairelerini 2019 yılının Haziran ayında teslim etmeyi hedefliyoruz” dedi.

Kayıoba Konakları 1. Etap projesinde dubleks dairelerde satışlar sürdüğünü, 2. Etap projede ise tüm daire tiplerinde satışların devam ettiğini kaydeden İsmet Akca, “Kayapalokasyonunda yeni bir kentleşme hamlesi hızla sürüyor. Birçok kaliteli konut projesi hayata geçiyor. Bu bölgede avantajlı koşullarla hem yaşamak için hem de geleceğe dönük yatırım amacıyla konut alacakların ciddi kazançlı çıkacağını düşünüyorum. Bölge çok hızlı bir gelişim içinde.Orta vadede Özlüce gibi olacak” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X