Kayıoba Konakları sahiplerini buldu

Akcan İnşaat tarafından Kayapa bölgesine inşa edilen Kayıoba Konakları’nın 2’nci etabındaki konutlar düzenlenen törenle hak sahiplerine teslim edildi.

Kayıoba Konakları sahiplerini buldu

DERYA DEMİR PINAR

Dört ana bloktan oluşan projede; 3+1, 3+1 dubleks ve 4+1 dubleks tipteki daireler ile sosyal donatı alanları yer alıyor. Akcan Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Akça, törende yaptığı konuşmada konutları hak sahiplerine teslim etmeninin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Projenin Bursa’nın hızla gelişen ve değeri sürekli yükselen bir bölgesinde bulunduğunu belirten Akça, ‘’Doğal yapısı, sosyal donatıları ve inşaat kalitesiyle Kayıoba Konakları aynı zamanda bölgesinin de prestijli projeleri arasında yer alıyor. Sektörde yaşanan zorluklara rağmen şirketimize ve markamıza duyulan güvenin sorumluluğu ve heyecanıyla konutlarımızı zamanında teslim ettik. Projemiz, yeni etaplarıyla yükselmeye devam edecek” dedi. İMSİAD Başkan Yardımcısı Orhan Çiçek ise, inşaat sektöründe son dönemlerde yaşanan sıkıntılara dikkat çekerek, ‘’Buna rağmen tüm zorlukları aşmayı başararak ara vermeden projeyi zamanında tamamlayan Akcan Yapı’yı yürekten kutluyorum” diye konuştu. Nilüfer Belediyesi Başkan Vekili Feridun Uyruk da, projenin hayırlı olmasını diledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X