Kaymakam Koçberber göreve başladı

Sakarya Vali Yardımcısı Mehmet Zeki Koçberber, Mustafakemalpaşa’nın yeni kaymakamı oldu.

Kaymakam Koçberber göreve başladı

Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Ardahan’a vali olarak atanan Mustafa Masatlı’nın ardından Mustafakemalpaşa Kaymakamlığına Sakarya Vali Yardımcısı Mehmet Zeki Koçberber getirildi. İlçeye gelerek göreve başlayan Koçberber, 1958 tarihinde Denizli’nin Çal ilçesinde doğdu. Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’nden mezun oldu. 1984 yılında İçişleri Bakanlığı’nda Denizli’de kaymakam adayı olarak göreve başladı.

Cihanbeyli ve Kalkandere’de kaymakam vekilliği görevlerinde bulundu. Gerede Kaymakamlığı görevinde iken 1 yılllığına ABD’ye görevli olarak gönderildi. Koçberber, daha sonra Laçin, Ahlat, Suşehri, Çifteler ve Dikili kaymakamlıkları, Bitlis, Kahramanmaraş, Ordu, Kırklareli, Aydın, Adana ve Sakarya vali yardımcılıkları ile Adana İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği görevlerinde bulundu. Görevlendirme ile ilçeye giden Mehmet Zeki Koçberber evli ve 3 çocuk babası.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X