Kaymakam ve Başkan esnafı dinledi

İznik Kaymakamı Bülent Bayraktar, Belediye Başkanı Osman Sargın ve Kent Konseyi Başkan Yardımcısı Mustafa Aydın ilçe esnafını ziyaret ederek, gerek Kaymakamlık ve gerek belediyeyi ilgilendiren konulardaki isteklerini dinlediler.

Kaymakam ve Başkan esnafı dinledi

Her fırsatta esnafla bir araya geldiklerini ifade eden Belediye Başkanı Osman Sargın, ‘Fırsat buldukça mesaimize esnaflarımızı ziyaret ederek başlıyoruz. Bunu her hafta rutin olarak gerçekleştirmeye gayret ediyoruz. Bugün de esnaflarımız ve vatandaşlarımız ile bir araya geldik. Esnaflarımızın ve halkımızın sorunlarını, önerilerini dinledik. Hep birlikte daha güçlü ve yaşanılabilir bir ilçe olmak için tüm kurumlar ile birlikte çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sosyal ve kültürel belediyeciliğin sorumluluklarını yerine getirerek, İznik’i yaşanabilir bir şehir haline getiriyoruz. Bundan sonraki süreç içinde hizmetlerimiz aksamadan devam edecek’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X