Kaymakamdan şefkat eli

Büyükorhan Kaymakamı Kutsal Baytak, beraberinde Belediye Başkan Vekili, İlçe Jandarma Komutanı, İlçe Emniyet Amiri, İlçe Milli Eğitim Müdürü, İlçe Müftüsü ve SYDV Müdürü ile birlikte ilçeye bağlı mahalleleri ziyaret etti.

Kaymakamdan şefkat eli

AYDIN KURMUŞ

Geynik, Mazlumlar, Osmanlar ve Piribeyler Mahallelerinde yaşlı ve engelli vatandaşları ziyaret eden Büyükorhan Kaymakamı Kutsal Baytak, “Her türlü hizmet yapılır, her şey yapılır ancak en uzaktaki bir yetimi, bir öksüzü ya da bir garibi unutursak, yapılanların hiçbir anlamı kalmaz” dedi.

Geynik Mahallesi’nde Ramazan Özkul’ un evine giden Kutsal Baytak burada ailenin çocukları ile yakından ilgilenerek çeşitli hediyeler verdi. 

“Yaşlıların, engellilerin, yetim ve öksüzlerin yanındayız, onların sorunları ile yakından ilgileniyoruz” diyen Kaymakam Kutsal Baytak, “Devletimiz de bu konuda tüm imkânları seferber ediyor. Yaşlılık, engellilik, öksüzlük ve yetimlik kimsenin tercihi değil. Kaymakamlık olarak bizler her zaman onların destekçisi olmaya devam edeceğiz. Engelli, yaşlı, dul, öksüz ve yetimler, yani hayatla zor şartlarda yaşam mücadelesi veren vatandaşlarımız hep öncülüğümüz olmuştur. Ben burada olduğum sürece hep sizlerin yanında olacağım” dedi. 

Kaymakamın bu ziyaretinden ve yakın ilgisinden memnun olduklarını söyleyen Ramazan Özkul da, “Bu ziyaret bizler için çok önemli. Bir devlet büyüğümüzün bizlerin yanında olması bizleri son derece memnun etmiştir” diye konuştu. 

Kaymakam Kutsal Baytak daha sonra ilçele bağlı diğer mahallelerde de ziyaretler gerçekleştirdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X