Kayserispor, Osmanlıspora bileniyor

PTT 1. Lig’de şampiyonluk hedefiyle mücadele eden Kayserispor, yarın konuk edeceği Osmanlıspor’u yenerek, hem rakibine ilk mağlubiyetini tattırmak, hem de zirve yürüyüşünü sürdürmek istiyor.

Kayserispor, Osmanlıspora bileniyor

AA muhabirinin derlediği bilgilere göre, ligde geride kalan 11 hafta sonunda ilk iki sırayı paylaşan Osmanlıspor ile Kayserispor, zirve mücadelesinde yarın Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı’nda karşı karşıya gelecek.PTT 1. Lig’de haftanın önemli maçında Spor Toto Süper Lig hedefiyle yolan çıkan iki ekipten Osmanlıspor, namağlup unvanının sürdürmek isterken, Kayserispor ise rakibiyle olan puan farkımı azaltmanın hesaplarını yapıyor.- Kayserispor 8 maçtır yenilmiyorLigde tek yenilgisini 3. haftada deplasmanda Manisaspor karşısında alan sarı-kırmızılı ekip, ligde bu karşılaşmanın ardından oynadığı 8 maçta mağlubiyet yüzü görmedi. Kayserispor, bu dönemde 5 galibiyet ve 3 beraberlik alarak, 18 puan topladı.Kayseri temsilcisi, Osmanlıspor maçını kazandığı takdirde puanını 25’e yükselterek, rakibiyle olan puan farkını da 2’ye düşürmüş olacak.- Fenerbahçe galibiyeti moral olduKayserispor yardımcı antrenörü Cüneyt Dumlupınar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, takım olarak yarın çok önemli bir karşılaşmaya çıkacaklarının farkında olduklarını söyledi.Son dönemde ligde iyi bir çıkış yakaladıklarını, Ziraat Türkiye Kupası’nda da Fenerbahçe’yi yendiklerini belirten Dumlupınar, şöyle devam etti:”Ziraat Türkiye Kupası grup maçında Fenerbahçe’yi deplasmanda yendiğimiz için çok mutluyuz. İstanbul’dan moralli bir şekilde döndük. Kadıköy’de uzun süredir Fenerbahçe kupada ve ligde mağlup olmuyordu. İstanbul’da Fenerbahçe’yi yenmek bizin gerçekten önemli. Ancak o galibiyeti artık unuttuk, Osmanlıspor maçına odaklandık.” Kayserispor’un yerinin Spor Toto Süper Lig olduğunu, bu doğrultuda çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden Dumlupınar, şöyle devam etti:”Osmanlıspor lider, namağlup bir takım. Sonuçta biz de hedefi olan bir takımız. Bu ligde en az Osmanlıspor kadar iddialıyız, herkesin bildiği gibi hedefimiz şampiyonluk. Hazırlıklarımızı iyi bir şekilde sürdürdük. Sahamızdaki bu karşılaşmadan galip ayrılıp yolumuza devam edeceğiz. Her maça kazanmak için çıkıyoruz. Osmanlıspor karşısında da kazanmak için oynayacağız. Sonucu hep beraber göreceğiz.”Osmanlıspor maçında taraftardan takıma destek olmalarını isteyen Dumlupınar, taraftarın desteğiyle yarınki karşılaşmada rakiplerine psikolojik üstünlük kurmak istediklerini sözlerine ekledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X